'Janssen mag vertrekken bij Tottenham'

Redactie

Tottenham Hotspur neemt mogelijk na één seizoen al afscheid van Vincent Janssen. De aanvaller mag vertrekken bij de club.

Janssen maakte vorige zomer voor twintig miljoen euro de overstap van AZ naar Tottenham Hotspur, maar slaagde er tijdens zijn debuutseizoen niet in te overtuigen in Londen. De aanvaller scoorde slechts twee competitietreffers en moest het voornamelijk doen met late invalbeurten.

Ook komend seizoen lijkt de spits niet op veel speelminuten te kunnen rekenen. Volgens London Evening Standard mag de Nederlander vertrekken bij Tottenham Hotspur. Ondanks dat Janssen naast Harry Kane de enige centrumspits is in de selectie van Mauricio Pochettino, mag de oud-speler van AZ op zoek gaan naar een andere club.

Wel kan Janssen actief blijven in de Premier League. West Bromwich Albion hoopt de aanvaller over te nemen van Tottenham Hotspur. The Spurs mikken zelf nog op een paar versterkingen. Ross Barkley, Serge Aurier, Jadon Sancho en Juan Foyth moeten de overstap maken naar Londen.