Van Baarle twee jaar langer bij Cannondale-Drapac

H.Vviv

Dylan van Baarle heeft zijn contract bij Cannondale-Drapac met twee jaar verlengd. De 25-jarige voorjaarsrenner staat nu tot en met 2019 onder contract bij de ploeg van Jonathan Vaughters. 

Van Baarle werd dit jaar vierde in de Ronde van Vlaanderen. Daarnaast haalde de Nederlander nog twee top tien plaatsen in Dwars door Vlaanderen en E3 prijs Harelbeke. Ook de komende jaren zal Van Baarle zich richten op de voorjaarsklassiekers."We hebben een goede ploeg voor de klassiekers met mannen als Sep Vanmarcke en Sebastian Langeveld. Ik denk we met ons drieën dit jaar echt iets begonnen zijn en daar zijn we nog lang niet klaar mee", laat Van Baarle weten in het persbericht.

Ook Vaughters is blij met Van Baarle: "We weten precies wat we krijgen van Dylan, namelijk talent, toewijding en motivatie. Het is mooi om hem te zien groeien de laatste vier jaar."

De Nederlander hoopt in de komende twee jaren zijn eigen klassieke ereplaatsen in te ruilen voor die ene grote zege "Ik wil proberen een grote klassieker te winnnen. Dat is mijn doel en ook meteen mijn grote droom", zegt hij. "Daarnaast wil ik iets beter gaan klimmen en stiekem een Tour-etappe zien te winnen. Dat zijn mijn doelen voor de komende twee jaar", laat Van Baarle weten.