Muziekdoosje bij Ni no Kuni 2

Pheno

Bandai Namco heeft de speciale edities van Ni no Kuni II: Revenant Kingdom bekendgemaakt. Naast de standaard-versie komen er een Prince's- en King's editie uit.

Voor PlayStation 4 is er:

  • Standard Edition: de game met daarbij ansichtkaarten – €69,99
  • Prince's Edition: de game met daarbij The Kingmakers: een making-of Ni no Kuni II op Bluray, een SteelBook-case en de season pass – €94.99
  • Digital Prince’s Edition: de game met daarbij de season pass – €89,99
  • King's Edition:de game met daarbij The Kingmakers: een making-of Ni no Kuni II op Bluray disc, een soundtrack op vinyl die je in bijgeleverde popup diorama kunt wegstoppen, een 20cm hoog muziekdoosje met daarin een diorama dat draait terwijl het de main theme van de game afspeelt, een 148-pagina dik artbook, een SteelBook-case en de season pass – €149,99

Voor pc zijn de Standard Edition en de Prince's Edition er alleen digitaal voor respectievelijk €59,99 en €79,99. De King's Edition is iets uitgekleed op pc en mist de muziekdoos en making-of. Deze kost €139,99.

Als je Ni no Kuni II: Revenant Kingdom preordert krijg je een digitale zwaardset met vijf zwaarden om in de game te gebruiken. De season pass zal ook los verkrijgbaar zijn, dan kost deze €20.00. Tot nu toe zijn er twee uitbreidingen aangekondigd. Ni no Kuni II: Revenant Kingdom komt 19 januari 2018 uit op PlayStation 4 en pc.

Packshot Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom - King's Edition (Foto: Bandai Namco)

Packshot Ni No Kuni 2: Revenant Kingdom - Prince's Edition (Foto: Bandai Namco)