Nieuwe lichaamstaal in NBA 2K18

Pheno

2K Games heeft een trailer van NBA 2K18 uitgebracht waarin we eindelijk eens meer ingame beelden te zien krijgen van de basketbalgame.

In de trailer legt de art director uit dat ze dit jaar het systeem dat lichaamsbouw op de schop hebben genomen en dat ook de kleding natuurgetrouwer weergegeven wordt. De kleuren van alle tenues zijn ingescand op het hoofdkantoor van NBA om zeker te zijn dat de ontwikkelaars de juiste kleurwaarden gebruiken in het spel. Ze hebben zo'n tweehonderd schoenen ingescand om elk detail vast te leggen.

De spelers zelf zouden nu meer moeten lijken om hun levende evenbeelden. De details gaan zelfs zo ver als littekens, striemen, vervaagde tatoeages, maar ook meer algemenere details zoals hoe het licht op de tanden en ogen reflecteert. Door de nieuwe lichaams-engine is het maken van een nieuwe speler in MyPlayer nog uitgebreider geworden.

Op 8 september komt er 'The Prelude' een demo van MyCareer. Je voortgang in deze demo kun je meenemen naar de complete game, als deze uitkomt op 15 september voor Xbox One en PlayStation 4.