Boëtius ziet Van Persie graag komen

Redactie

Jean-Paul Boëtius zou de komst van Robin van Persie bij Feyenoord toejuichen. De aanvaller denkt dat zijn voormalige ploeggenoot veel kan betekenen.

Feyenoord wordt al weken in verband gebracht met Van Persie, die op dit moment onder contract staat bij Fenerbahçe. De Rotterdammers kunnen hun selectie compleet maken met de komst van de spits, die voorheen ook al bij Feyenoord speelde. Boëtius keerde zelf deze zomer ook terug naar de club waar het voor hem allemaal begon. "Ik heb Robin meegemaakt bij het Nederlands elftal en hij heeft uitzonderlijke kwaliteiten en veel ervaring", zegt de buitenspeler tegen pers.

"Het lijkt mij geweldig om samen te werken met iemand die op wereldniveau heeft gepresteerd. Zijn touch is magisch. Echt, zijn linkerbeen is magisch."

Boëtius liet tegen Real Sociedad zien waarom hij gehaald is.  "Linksback Ridgeciano Haps kwam goed op, gaf de bal aan mij en Nicolai koos prima positie. Hij is niet voor niets de topscorer van de Eredivisie. Hopelijk kan ik hem dit seizoen vaak helpen bij zijn doelpuntenproductie."