Barcelona 'relaxed' over toekomst Neymar

Redactie

Bij FC Barcelona ligt men niet wakker van de aanhoudende transfergeruchten rond Neymar. De Braziliaan wordt opnieuw gelinkt aan Paris Saint-Germain.

Neymar heeft in Catalonië een wat minder productief jaar achter de rug. In La Liga scoorde hij dertien keer in dertig duels, een seizoen eerder waren het er nog 24 in 34 wedstrijden. Volgens AS is zijn vader deze week in Parijs om met PSG over een megatransfer naar de Franse hoofdstad te praten.

In oktober vorig jaar verlengde Neymar zijn contract in Camp Nou nog tot medio 2021. Afkoopsom: een slordige 222 miljoen euro. "Het enige wat ons iets kan schelen, is of hij hier gelukkig blijft. Neymar is nog steeds één van de beste spelers ter wereld", laat clubwoordvoerder Josep Vives op een persconferentie weten.

"Hij is gelukkig en de club is ook heel blij met hem. Dat spreekt hij uit en hij laat het zien door middel van zijn houding", aldus Vives. "We zijn daar heel relaxed over en we hopen dat komend seizoen beter is dan het vorige. Een vertrek van Neymar kunnen we ons als club niet voorstellen."