Oude aartsvijanden komen terug in nieuw Mordor

Pheno

Warner Bros. Interactive Entertainment kondigt vandaag de Nemesis Forge aan, een nieuwe update van Middle-earth: Shadow of Mordor waarmee spelers hun beste Nemesis en volgeling uit dat spel mee kunnen nemen naar Middle-earth: Shadow of War zodra deze op 10 oktober 2017 wordt uitgebracht.

In Middle-earth: Shadow of Mordor hebben spelers talloze persoonlijke en wraakzuchtige verhalen gecreëerd door middel van de unieke vijanden en bondgenoten uit het Nemesis-systeem. Met de Nemesis Forge krijgen deze verhalen een vervolg in Middle-earth: Shadow of War. De aartsnemesis van de terugkerende speler uit wordt geïmporteerd, terwijl de trouwste Ork-volgeling van een speler wordt vastgesteld die de speler kan helpen in het gevecht en de verdediging tegen de troepen van Sauron. De Nemesis Forge is nu ook verkrijgbaar voor Middle-earth: Shadow of Mordor op de Xbox One, PlayStation 4 en via Steam.

Voor nieuwkomers van de serie die hun eigen, unieke Nemesis willen maken, is Middle-earth: Shadow of Mordor vanaf vandaag, om 17:00 uur, tot 9 juli verkrijgbaar om uit te proberen op de Xbox One en Steam. Spelers kunnen bovendien het spel voor Xbox One, PlayStation 4 en Steam aanschaffen met 80 procent korting op de reguliere prijs. De verkoopdata voor ieder platform worden hieronder weergegeven:

  • Xbox One: Nu te koop tot 17 juli
  • PlayStation 4: Nu te koop tot 19 juli
  • Steam: Nu te koop tot 10 juli

Middle-earth: Shadow of War is vanaf 10 oktober 2017 verkrijgbaar voor de Xbox One, Xbox One X, Windows 10-pc, PlayStation 4 en PlayStation 4 Pro.