Seth Rollins als WWE 2K18 Cover Superstar

Pheno

2K Games heeft Seth Rollins kunnen strikken om op de cover van WWE 2K18 te staan en hij wordt ingezet in de campagne voor het spel. Daarnaast heeft 2K vandaag ook meer details rondom de speciale edities van WWE 2K18 bekendgemaakt.

Seth Rollins wordt de nieuwe Cover Superstar van WWE 2K18. Daarnaast wordt Rollins het boegbeeld van de wereldwijde marketingcampagne "BE LIKE NO ONE" waarbij spelers worden uitgenodigd om Rollins' persoonlijkheid en die van andere WWE Superstars beter te leren kennen terwijl ze ook meer te weten komen over de game.

De speciale edities zijn niet compleet bekendgemaakt. Waarom zou je willen weten wat je eigenlijk koopt? Wat er wel gemeld is: spelers die de WWE 2K18 Deluxe Edition kopen, als fysieke disc of als digitale download, krijgen vroege toegang tot de game en in-game bonussen.

De WWE 2K18 Deluxe Edition bevat de volgende onderdelen:

  • Een exemplaar van de game WWE 2K18 in de Deluxe Edition-verpakking;
  • Toegang tot Season Pass-content (details worden dit najaar bekendgemaakt);
  • Toegang tot de digitale bonuscontent bij de pre-order van WWE 2K18 (details worden deze zomer bekendgemaakt);
  • Aanvullende digitale content van de WWE 2K18 Collector’s Edition (details worden deze zomer bekendgemaakt).

Spelers die de WWE 2K18 Collector’s Edition aanschaffen ontvangen ook deze onderdelen. Meer informatie over de WWE 2K18 Collector’s Edition en de mogelijkheid om deze versie van de game te reserveren, zal later deze zomer worden bekendgemaakt.

WWE 2K18 zal naar verwachting op 17 oktober 2017 wereldwijd worden uitgebracht voor het PlayStation 4 en Xbox One. De vroegere toegang bij de speciale edities geven je toegang op 13 oktober 2017.