Donnarumma weigert te verlengen bij Milan

Redactie

AC Milan is er niet in geslaagd om het contract van Gianluigi Donnarumma te verlengen. De doelman heeft een nieuw contract geweigerd.

De verwachting was dat donderdag het nieuws naar buiten zou komen dat Donnarumma zijn contract zou verlengen bij AC Milan. Diverse media schreven woensdag over een nieuw contract, dat Donnarumma tot 2022 aan de club zou binden. De doelman heeft een contractaanbieding echter naast zich neergelegd.

AC Milan maakte donderdag tijdens een persconferentie bekend dat Donnarumma heeft geweigerd zijn contract te verlengen. De keeper wil volgend seizoen vertrekken bij de club uit Italië.

"Mino Raiola heeft verteld dat Donnarumma zijn contract niet wil verlengen. Zijn besluit staat vast", vertelde Marco Fassone, algemeen directeur van de club, tijdens een persconferentie. "We hebben een mooi aanbod gedaan. Het was een belangrijk aanbod."

"Het aanbod was nog beter dan diverse media schreven. Donnarumma heeft de aanbieding overwogen, maar hij besloot het niet te accepteren. Hij zal in juni van 2018 vertrekken bij AC Milan", aldus Fassone.