Moeder OG3NE staakt behandeling

qltel

Isolde Vol, de moeder van de zussen die OG3NE vormen, heeft besloten haar behandeling te staken. Dat heeft de manager van Amy, Lisa en Shelley laten weten aan De Telegraaf.

Isolde, de inspiratiebron voor het nummer Lights And Shadows waarmee OG3NE Nederland dit jaar vertegenwoordigde op het Eurovisiesongfestival, heeft een zeldzame vorm van botkanker. Vlak voordat ze haar dochters verraste in Kiev, werd in Isoldes nek een bult ontdekt.

"Nadat Isolde teruggekomen is uit Kiev, is ze een behandelingstraject ingegaan tegen die nieuwe tumor in haar hals", liet manager Benno de Leeuw weten. "Ze is bestraald in de hoop dat er wat verbetering zou komen. Die kwam er helaas niet, en daarop heeft zij moeten besluiten de behandeling te stoppen."

Verdere behandeling is volgens de manager "geen optie meer" voor Isolde. "Er is niets meer over te zeggen dan dit. Het is afwachten voor iedereen." De Leeuw vindt het knap hoe Amy, Lisa en Shelley omgaan met de ziekte van hun moeder. "Hun band met de ouders is heel hecht en binnen het gezin wordt er veel gepraat, ze helpen elkaar."

Moeder OG3NE staakt behandeling
Moeder OG3NE staakt behandeling (Foto: BuzzE)