Begraafplaatspoeper betrapt: 'Stop het in je broekzak en neem het mee!'

heywoodu

Een opvallend staaltje absolute topjournalistiek uit Kenia bereikte ons op deze mooie ochtend. Het gebeurt er nog wel eens dat men plotseling een zak tuinaarde open moet scheuren en dat doet de lokale Keniaan dan vaak in de bosjes of op een andere plek wat geen normaal toilet is.

Zo ook een man die onlangs langs een begraafplaats liep. Zoals Tom Dumoulin liet zien kan het de beste overkomen en ook deze meneer voelde de plotselinge drang om de rug te snuiten. Helaas voor de beste man kwam juist op het moment dat hij stevig uit zijn aars aan het beulen was een bewaker aanlopen en die was allerminst gelukkig met de bevuiling van zijn begraafplaats.

"Pak die troep en stop het in je broekzak!", riep de bewaker. "Waarom heb je van deze begraafplaats een toilet gemaakt? Raap het allemaal op en stop het in je broekzak en veeg je handen af aan je gezicht", beval de wellicht iets te ver doordravende bewaker. "Waarom doe je zoiets stoms als poepen op een begraafplaats?!"

De begraafplaatsbemester koos vervolgens het hazenpad, vermoedelijk om thuis toch maar eens een douche te nemen. De gratis les van vandaag: poep niet op een Keniaanse begraafplaats, tenzij je een ietwat aparte fetish hebt. 

Dankzij een oplettende user kunnen we dit topfilmpje aan je tonen. Schijnbaar vond het voorval ietsje eerder plaats dan gedacht, een kleine twee jaar, maar dat mag de pret niet drukken (Bron: YouTube)