Hacken, rennen en vechten in Games with Gold van juni

Rowin (Racerblade)

In de maand juni krijgen Xbox Live Gold-leden wederom vier games gratis, met deze maand een klein extraatje.

Vanaf de eerste van de nieuwe maand kunnen leden het Nederlandse Speedrunners gratis downloaden, dat bovendien een volledig nieuwe release is voor Xbox One. De multiplayer platformer kreeg in 2016 al een release op PC. Voor Xbox 360, maar zoals gewoonlijk speelbaar op Xbox One, wordt Assassin's Creed III tijdelijk gratis beschikbaar gesteld. Met de toevoeging van dit deel in het backward compatible-programma zijn alle hoofddelen in de Assassin's Creed-serie speelbaar op Xbox One.

Van 16 juni komen er opnieuw twee titels beschikbaar, voor Xbox One is dat de open world-game van Ubisoft: Watch.Dogs. Op dezelfde dag wordt ook Dragon Age: Origins aan het programma toegevoegd, dus kom je voor de lastige keuze te staan om je wraak te krijgen op de moordenaar van je nichtje, of het complete continent van Ferelden te redden.

En dat extraatje? Vanaf 1 juni komt er een DLC-pack van het vorige week gelanceerde, en free-to-play, Phantom Dust. Hierin zitten nieuwe kaarten en vaardigheden voor de multiplayer-mode. Ook deze DLC zal gedurende de maand juni gratis verkrijgbaar zijn voor Gold-leden.