Raiola: "Zlatan zal op het veld terugkeren"

Redactie

Zaakwaarnemer Mino Raiola is ervan overtuigd dat Zlatan Ibrahimovic doorgaat als profvoetballer, ook al moet de speler negen maanden toekijken.

Ibrahimovic ging maandag onder het mes en gaat een maandenlange revalidatie tegemoet. De aanvaller van Manchester United zette vorig jaar al een punt achter zijn interlandloopbaan. De geruchten zwellen aan dat de Zweed nu ook zijn clubcarrière vaarwel zegt.

"Zlatan Ibrahimovic is succesvol geopereerd aan zijn knie. Hij zal volledig herstellen en HEEFT DUS GEEN BLESSURE OPGELOPEN DIE ZIJN CARRIÈRE IN GEVAAR BRENGT", laat Raiola in niet mis te verstane woorden, inclusief schreeuwerige hoofdletters, weten in een officieel statement.

Raiola laat weten dat Ibrahimovic in de Verenigde Staten aan zijn herstel is begonnen. Zijn cliënt en de medische staf rondom de 35-jarige spits zijn de komende tijd niet beschikbaar voor interviews.

Ibrahimovic liep de zware knieblessure op in de kwartfinales van de Europa League tegen Anderlecht. Hij moest het veld per brancard verlaten. De aanvaller scoorde dit seizoen aan de lopende band in de Premier League. Hij mist onder meer de halve finale van de Europa League tegen Celta de Vigo.