'Johnny Depp heeft koopziekte'

Redactie

Psychisch onderzoek zal aantonen dat Johnny Depp lijdt aan koopziekte. Dat beweren de voormalig managers van de acteur in nieuwe rechtbankdocumenten die ze maandag indienden in Los Angeles.

Johnny en zijn ex-managers liggen al langer in de clinch en eisen over en weer flinke sommen geld. Volgens de Pirates Of The Caribbean-acteur heeft bureau TMG hem niet goed ingelicht over zijn financiële situatie en een te groot deel van zijn inkomen ingehouden. Hij klaagde het bedrijf in januari aan voor 25 miljoen dollar. De managers eisen op hun beurt 4,2 miljoen aan openstaande rekeningen van de acteur.

Met de nieuwe aanklacht wil het bureau aantonen dat het alles in haar macht heeft gedaan om Johnny tegen zichzelf in bescherming te nemen. De levensstijl van de acteur zou echter zo'n 2 miljoen per maand kosten, wat hij niet kan betalen. Johnny zou onder meer 30.000 dollar per maand uitgeven aan speciale wijnen en maandelijks 300.000 uitkeren aan zijn veertigkoppige fulltime staf.

Volgens zijn voormalige management blijkt uit een interview dat de 53-jarige acteur vorige week gaf aan de Wall Street Journal dat Johnny lijdt aan een dwangstoornis. In dat gesprek schepte hij onder meer op over het feit dat het kanon waarmee hij de as van zijn held Hunter Thompson verspreidde niet 3, maar 5 miljoen heeft gekost en deed hij de uitspraak: "het is mijn geld. Als ik elke dag 15.000 watten wil kopen, dan is dat mijn zaak."

'Johnny Depp heeft psychische problemen'
'Johnny Depp heeft psychische problemen' (Foto: BuzzE)