Laatste kans: FOK! F1-manager sluit vanavond

Pino112

Vandaag werden in Melbourne de eerste vrije trainingen verreden voor de opener van het Formule 1-seizoen. De auto's en regels zijn behoorlijk gewijzigd, dus het is de vraag welke teams meteen de eerste wedstrijd goed presteren. Als manager van je eigen team bij de FOK! Formule 1-manager kan je je eigen team opstellen om zo punten te scoren met de kwalificatie en de race.

Je hebt alleen niet te veel tijd meer. Vanavond om 23.59 uur worden alle teams vastgezet en kan je niet meer wisselen. Zorg ervoor dat je team volledig maakt bij het teammanagement als je dat nog niet gedaan hebt.

Heb jij je team al ingevuld? Mooi zo! Dan weet je in ieder geval zeker dat je dit weekend punten kan scoren in de FOK! Formule 1-manager. Maar weet je het echt wel zeker dat dit de juiste combinatie is.. Je kunt tot vanavond 23.59 uur nog je team wijzigen!

Als je je nog niet hebt ingeschreven, doe dat dan alsnog! Inschrijven kan via deze linkWil je meespelen, maar heb je nog geen account op FOK!? Registreer je dan hier!

We wensen je veel plezier met het seizoen 2017 van de FOK! Formule 1-manager!

Max Verstappen tijdens de vrije training in Melbourne (PRO SHOTS/Action Images)
Max Verstappen tijdens de vrije training in Melbourne (PRO SHOTS/Action Images)