DLC-plannen van Tekken 7 bekendgemaakt

Pheno

Bandai Namco maakt nieuwe content bekend voor Tekken 7, die geïntroduceerd zal worden na de lancering op 2 juni.

De eerste DLC komt uit in de zomer van 2017 en brengt een niuewe game-modus en meer dan vijftig nieuwe kostuums. De tweede en derde DLC-content, die respectievelijk uitkomen in winter 2017 en voorjaar 2018, hebben beide één exclusief, speelbaar gastpersonage uit andere game-series, met telkens een speciale stage en speciale kostuums voor deze gastpersonages. Akuma is al een gastpersonage tijdens launch, maar of er meer Street Fighter-personages bij komen, of dat we juist personages uit andere eigen series zoals Soul Calibur krijgen heeft Bandai Namco nog niet bekendgemaakt.

Deze drie DLC_uitbreidingen zullen individueel aanschafbaar zijn, maar zijn ook verkrijgbaar met de seizoenspas die bijvoorbeeld ook in de Collectors editie te vinden is. Bovendien kunnen spelers op alle platforms 'character-panels' krijgen. Hiermee kunnen ze aanpassen hoe hun personage wordt weergegeven in het laadscherm. Dankzij een samenwerking met artiesten wereldwijd, zal elke speler het in stijl naar keuze op kunnen nemen tegen vrienden en rivalen.

Tekken 7 zal vanaf 2 juni 2017 verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Steam. Als je pre-ordert krijg je Eliza, de vampier uit Tekken Revolution gratis erbij.

Tekken 7 DLC-plan (Foto: Bandai Namco)