FOK! Wat een weer: De lente is voorbij

qltel

Stof in maart, is goud waard.

De afgelopen dagen was het volop lente. De afgelopen nacht is het gaan regenen. Vanochtend wordt het vanuit het westen droog maar het blijft wel bewolkt en vanavond gaat het dan weer regenen. Het kwik loopt op tot 10 graden in het noorden tot 13 graden in het zuiden.

Morgen wordt het dan een betere dag. Minder regen en dezelfde temperatuur als vandaag. De dagen daarna wordt het weer aardig weer. Niet te veel regen en een kans op zon.

Fijn weekend!

Zon op / onder / zonkracht  
Zon op: 06:45
Zon onder: 18:50
Zonkracht: 1/1

Nederland
 
Wikiweetjes van vandaag
1850 American Express wordt opgericht door Henry Wells & William Fargo.
1945 1250 Amerikaanse bommenwerpers vallen Berlijn aan.
1958 Het Atomium in Brussel wordt voltooid. De enorme uitvergroting van een ijzerkristal moest de attractie worden van de wereldtentoonstelling (Expo 58) van dat jaar.
1965 Vanaf ruimtevaartuig Voschod 2 voert kosmonaut Aleksei Leonov de eerste ruimtewandeling uit.
1989 In Egypte wordt een 4400-jaar-oude mummie gevonden in de Piramide van Cheops.
2014 Rusland annexeert de Krim. Bij een inval in een legerbasis op de Krim door Russische militairen wordt een Oekraïense militair gedood. In reactie geeft de Oekraïense regering haar troepen op de Krim toestemming hun wapens te gebruiken.

Bospad op de Kalmthoutse heide (Foto: qltel)
Bospad op de Kalmthoutse heide (Foto: qltel) 

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!