Pillars of Eternity 2: Deadfire aangekondigd

Puddington

Obsidian Entertainment werkt aan een vervolg op Pillars of Eternity. De ontwikkelaar heeft vandaag een crowdfunding opgestart voor Pillars of Eternity 2: Deadfire, dat zich gaat afspelen op de gelijknamige archipel op Eora.

Pillars of Eternity 2: Deadfire begint waar Pillars of Eternity ophield. Eothas, de god van licht en wedergeboorte ontwaakt onder de nederzetting van Caed Nua, waar hij prompt de basis vernietigd en de speler op sterven na dood achterlaat. De speler reist daarna Eothas achterna op zoek naar antwoorden.

De kickstarter voor Pillars of Eternity 2: Deadfire komt met allerlei bonussen afhankelijk van hoeveel geld je wilt toezeggen aan het project. Obsidian Entertainment claimt dat de game tot nu toe ontwikkeld is op de winsten van Pillars of Eternity, en heeft 1,1 miljoen dollar nodig om het spel af te maken. Je kan de crowdfunding-pagina hier vinden.

Als alles volgens plan verloopt, kunnen we Pillars of Eternity 2: Deadfire in het eerste kwartaal van 2018 verwachten voor pc, mac en linux.

Pillars of Eternity 2: Deadfire aangekondigd