Anti-Trumpbejaarde uit vliegtuig gezet na wangedrag

Danny

Een vrouw is onlangs uit een Amerikaans vliegtuig gezet nadat ze vanuit het niets een medepassagier begon te bestoken met beledigingen omdat hij Trump-supporter was.

De video is geschoten door het onderwerp van de scheldkannonade van de vrouw in kwestie, Scott Kotesky.

Kotesky kwam aan boord van het vliegtuig van Baltimore naar Seattle. Hij had extra betaald voor een upgrade. Terwijl hij naar zijn stoel liep glimlachte hij vriendelijk naar de twee mensen die aan het gangpad en de middelste stoel zaten. Zijn stoel bevond zich naast die van hen, aan het raam.

Toen hij zijn rugzak in de bergruimte deed keek de vrouw hem strak aan en vroeg hem: "Kwam je om te juichen of om te protesteren?", waarop de man uitlegde dat hij kwam om de democratie te vieren.

Vervolgens begon de vrouw te tieren. "Jij hebt een gestoorde de macht over de nucleaire codes gegeven. Je moet je schamen!"

De man bleef rustig en vertelde haar dat ze het recht had op haar mening. Dit was tegen het zere been, want mevrouw vond dat zij dan wel het recht had om dronken te worden en op zijn schoot te kotsen. "Ik ga op je schoot kotsen. Je bent misselijkmakend! Spreek niet tegen me, kijk niet naar me en waag het niet om zelfs maar je arm op de armsteun te leggen. Je maakt me ziek en je zou je moeten schamen."

Het getier ging nog even door tot een stewardess het op basis van meldingen van omstanders zat was en melding maakte bij de piloot die vervolgens opdracht gaf de vrouw van het vliegtuig te verwijderen.

Volgens Kotesky zouden de aanwezigen, waaronder zwarten, latino's, aziaten en blanken, de stewardess erbij hebben geroepen en had hij na afloop nog een prettig gesprek met een zwarte democraat over free speech en het voor elkaar opkomen als mensen beledigen of geweld gebruiken tegen andersdenkenden.  "It truly was a great demonstration of AMERICA and its people coming together and standing up for one another."

Onderstaande video is ongeveer vanaf het moment dat de stewardess komt. De tweede video toont de vrouw terwijl ze door de politie uit het vliegtuig wordt begeleid, gevolgd door applaus van de medepassagiers.