Bobsleester Meyers Taylor verslaat concurrente met 0,01 seconde

heywoodu

Bobsleester Elana Meyers Taylor heeft tijdens de World Cup in St. Moritz haar tweede opeenvolgende zege gepakt. De Amerikaanse moest er samen met remster Briauna Jones wel stevig voor vechten.

Na de eerste run ging de Canadese Kaillie Humphries met remster Melissa Lotholz nog aan de leiding, maar de verschillen waren klein. Jamie Greubel Poser en remster Lauren Gibbs stonden op slechts 0,03 seconden, Meyers Taylor volgde op 0,06 tellen en de Duitse Mariama Jamanka gaf met Annika Drazek maar 0,14 seconden toe.

Jamanka kwam er niet aan te pas en eindigde als vierde na de tweede run, vlak voor Christina Hengster uit Oostenrijk en haar Nederlandse remster Sanne Dekker. Meyers Taylor liet vervolgens een prachtige run zien, waar landgenote Greubel Poser niet aan kwam. Vervolgens was het de beurt aan Humphries en de Canadese leek op weg naar de zege. In de slotbochten gaf ze echter net iets teveel toe en met een minimale achterstand van één honderdste van een seconde eindigde ze op de tweede plek.