'Carrie Fisher had terugval drugsverslaving'

anoniem_13042019115511

Carrie Fisher had een terugval in haar drugsverslaving voordat ze op 23 december een hartaanval kreeg. Dat meldt Radar Online op basis van bronnen.

De actrice overleed dinsdag 27 december aan de gevolgen van de zware hartaanval. "Carrie kreeg een terugval rond Thanksgiving", zegt een bron. Ook twijfelden vrienden aan haar verklaring dat ze clean was. "Sommige vrienden twijfelden of ze ooit wel helemaal clean was want ze slikte ook medicijnen op recept tegen haar depressie en angststoornis", vervolgt de ingewijde.

Volgens de bron was Fisher in ontkenning dat ze leed aan een terugval en dat maakte het moeilijk om te weten of de actrice wel of niet definitief van de drank en drugs afbleef. "ik zag haar niet zo lang geleden nog helemaal high", vertelt een bron aan Radar.

Carrie Fisher vertelde openhartig over haar verslaving aan LSD, cocaïne en alcohol in haar autobiografie Wishful Drinking. Ook leed ze aan depressies en een bipolaire stoornis. "Ik dacht dat ik een drugsverslaafde was, puur en simpel. Gewoon iemand die niet vrijwillig ervan af kon blijven", zei Fisher zelf over haar gevecht tegen de verslavingen.

'Carrie Fisher had terugval drugsverslaving'
'Carrie Fisher had terugval drugsverslaving' (Foto: BuzzE)