Koeman: "We verdienden wel een punt"

Redactie

Everton wist door een late strafschop toch nog een punt te pakken tegen Manchester United. Manager Ronald Koeman kan daar wel mee leven, José Mourinho uiteraard niet.

Zlatan Ibrahimovic leek met zijn doelpunt vlak voor rust de matchwinner te worden, maar Everton kwam in de slotfase langszij via een strafschop van Leighton Baines. "We verdienden een punt, dit is een eerlijk resultaat. Misschien had United meer balbezit, maar ze creëerden in de eerste helft geen kansen", reageerde Koeman tegen BBC Sport.

"We bleven erin geloven toen we op achterstand kwamen, dus het minste wat we verdienden was een gelijkspel. Ons spel was een stuk beter dan vorige week (1-0 nederlaag bij Southampton, red.). We waren in fysiek opzicht sterk genoeg om tot de laatste minuut te blijven vechten."

Collega José Mourinho heeft echter een andere mening. "Wij waren met afstand de betere ploeg en we kregen kansen op de 0-2. We raakten de paal en kregen toen in de slotfase een goal tegen", sprak de Portugees op Sky Sports.