Kardashian-clan laat Kendall stikken

Redactie

Kendall Jenner moet het woensdagavond tijdens de Victoria's Secret Show doen zonder de directe steun van haar familie. Haar ouders, zussen en andere familieleden en aanhang zijn allemaal thuis gebleven vanwege drukte of persoonlijke problemen, meldt People.

Kendall loopt voor de tweede keer op de catwalk van het beroemde lingeriemerk. Vorig jaar waren haar ouders Kris en Caitlyn Jenner nog aanwezig om hun 21-jarige dochter toe te juichen. Kris wenste Kendall woensdagmiddag nog wel succes via Instagram. "Vandaag is de dag! #proudmama", schreef ze bij een foto van Kendall in de bekende roze badjas van Victoria's Secret.

Het is de eerste keer dat Kendall terug is in Parijs sinds haar halfzus Kim Kardashian begin oktober werd beroofd in de Franse hoofdstad. Of dat nog iets te maken heeft met de afwezigheid van de familie, is niet duidelijk. Kim zelf is in ieder geval nog niet in staat om haar publieke leven weer op te pakken. Bovendien heeft ze nu ook nog te kampen met de mentale inzinking van haar man Kanye West.

Kardashian-clan laat Kendall stikken
Kardashian-clan laat Kendall stikken (Foto: BuzzE)