Feyenoord mist El Ahmadi tegen Manchester

Redactie

Feyenoord heeft een dag voor de Europa League-wedstrijd tegen Manchester United een flinke domper te verwerken gekregen. Karim El Ahmadi is donderdag niet inzetbaar. De Marokkaanse middenvelder reist woensdag niet mee met de selectie van Feyenoord vanwege een voetblessure, zo laat de club weten.

El Ahmadi moest eerder al de wedstrijden tegen Zorya Luhansk en Go Ahead Eagles vanwege dezelfde kwetsuur laten schieten, maar maakte afgelopen zondag tegen PEC Zwolle (3-0 winst, één doelpunt El Ahmadi) zijn rentree. De klachten blijken nu nog niet helemaal over te zijn.

Giovanni van Bronckhorst kan ook geen beroep doen op Eric Botteghin, die tegen Zorya Luhansk een rode kaart kreeg en daardoor geschorst is, en Terenco Kongolo, die met een hamstringblessure aan de kant staat.

Feyenoord kan zich donderdagavond bij winst op Manchester plaatsen voor de knock-outfase van de Europa League. In de eerste vier wedstrijden pakte de ploeg zeven punten, en is daarmee koploper. Manchester heeft één punt minder.