Sterren steunen Kanye West op Twitter

Redactie

De opname van Kanye West op een psychiatrische afdeling in een ziekenhuis in Los Angeles leidde tot veel grappen op internet. Maar veel sterren spreken nu hun steun uit voor de 39-jarige rapper.

"Ik weet dat @kanyewest de laatste tijd wat afschrikwekkende dingen heeft gezegd, maar ik bid voor zijn welzijn en gezondheid", twitterde acteur Marlon Wayans. "En ik hoop dat jullie ook voor @kanyewest bidden. Hij is niet alleen een artiest, maat ook een vader, een zoon en een echtgenoot. En boven alles een mens. Word snel beter."

Actrice Rose McGowan hoopt ook dat Kanye zich snel beter voelt, maar zei tegelijkertijd: "Ik hoop ook dat hij zich realiseert dat een blanke racist het niet waard is om opgehemeld te worden", verwijzend naar de uitspraak van West dat hij Donald Trump steunt. Acteur Emile Hirsch twitterde: "Hey @kanyewest, beterschap! Mensen maken nu grapjes, maar ik weet hoe het is en ik hoop dat hij de hulp krijgt die hij nodig heeft."

Kanye werd maandag opgenomen in het ziekenhuis nadat hij zich heel erg vreemd gedroeg in de woning van zijn trainer. De politie en ambulance werden ingeschakeld, die de man van Kim Kardashian volgens TMZ geboeid aan een brancard afvoerden. Hij zou momenteel worden behandeld voor extreem slaaptekort en uitputting.

Sterren steunen Kanye West op Twitter
Sterren steunen Kanye West op Twitter (Foto: BuzzE)