Survivalen in Uncharted 4 vanaf december

Pheno

Uitgever Sony en ontwikkelaar Naughty Dog zijn zo goed als klaar met Uncharted 4: Survival en deze modus zal midden december uitrollen voor iedereen.

In Survival vecht je tegen golf na golf van steeds sterker wordende vijanden om allerlei doelen te behalen. Dit kun je solo of in co-op met twee andere spelers doen. Er komen tien mappen waarin 50 golven met allerlei steeds betere en krachtigere vijanden spawnen. Bij elke tiende wave verschijnt er een baas. Samenwerking is belangrijk om ver te geraken in de doelen. Deze kunnen varieren van het verdedigen van een bepaald gebied, schatten verzamelen in een bepaalde tijd of gemarkeerde vijanden uitschakelen. Het kan zo maar zijn dat je in een bepaalde waves alleen maar pistolen mag gebruiken of dat alleen headshots of hand-tot-hand-gevechten schade doen.

Door verder te geraken verdien je krijg je ingame geld om wapens te kopen die in kratten over de mappen liggen. Er zijn een progressiesysteem en wapenupgrades om spelers die hoger in rang geraken blij te houden. Mochten die Survival op Hard uitspelen dan wacht er nog Crushing als moeilijkheidsgraad op ze.