Meer details over Naruto's Road to Boruto-uitbreiding

Pheno

Bandai Namco heeft nieuwe details voor Road to Boruto, de uitbreiding van Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4, bekendgemaakt.

Spelers krijgen een vernieuwde verhaalmodus dat gebaseerd is op Boruto: Naruto the Movie. Nieuwe avonturen, gevechten en gebeurtenissen staan klaar om ons in het nieuwe verhaallijn na Naruto te zetten met als uiteindelijke doel: het gevecht tegen Momoshiki zoals in de film.

De twee nieuw aangekondigde personages zijn Naruto 7th Hokage en Sasuke the Wandering Shinobi. De uitbreiding geeft deze twee bekende ninja's ook een nieuwe Combination Secret Technique waarmee ze allebei een supersnelle comboaanval krijgen. Voor de uitbreiding en het originele spel zal er een Spectator Mode toegevoegd worden, samen met een verbeterde Endless Mode.

De uitbreiding Road to Boruto voor mensen die het basisspel al hebben en ook de complete game Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 met de uitbreiding erbij voor nieuwkomers komen 3 februari uit op PlayStation 4, Xbox One en pc.

Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 - Road to Boruto - Naruto en Sasuke (Foto: Bandai Namco)