NBA 2KVR Experience aangekondigd

Pheno

2K Games heeft vandaag NBA 2KVR Experience aangekondigd. Niet dat het complete NBA 2K17 in VR te spelen is, maar oefenen kunnen we in ieder geval wel in virtual reality.

"Ons team kijkt constant naar nieuwe manieren om unieke, leuke ervaringen te leveren voor de gamer", zegt Greg Thomas, baas van Visual Concepts. "NBA 2KVR zal de fans nog meer toegang tot onze franchise geven en nieuwe vaardigheden laten oefenen in onderhoudende VR-uitdagingen."

In NBA 2KVR Experience stap je op het basketbalveld van de sporter op de NBA 2K17-cover en All-Star Paul George. In het stadion van de Indiana Pacers geeft Paul George commentaar en tips om de minigames beter onder de knie te krijgen. Er zijn allerlei minigames beschikbaar, zoals 'three-point shootout', een snelheid- en mik-uitdaging en de 'buzzer beater countdown'. Door allerlei Gatorade-boosts te verdienen en te gebruiken kun je jouw vaardigheden opschroeven. Ze helpen namelijkdingen als snelheid en herstel te verbeteren.

NBA 2KVR Experience komt 22 november uit voor 14,99 euro. Het spel is beschikbaar voor HTC Vive, PlayStation VR en Samsung Gear VR.