Ubisoft geeft Rainbow Six Siege tweede jaar vol content

Wouter (2dope)

Het eerste jaar van Rainbow Six Siege zit erop, maar de heren bij Ubisoft hebben per Twitter bekendgemaakt dat de game ook een tweede jaar op hun volledige ondersteuning kan rekenen. De vierde grote update voor seizoen één komt later deze week uit.

Ondanks een stroeve start aan het einde van 2015, spelen er nu meer mensen Siege dan toen de game uitkwam. Gamers zijn door de bank genomen zeer te spreken over de ondersteuning die Ubisoft heeft gegeven sinds december 2015. Er wordt geluisterd naar klachten en feedback uit de community en Ubisoft voorziet de meest recente Rainbow Six-game regelmatig van corrigerende updates. De game heeft momenteel een player-base van 10 miljoen sterk.

De update van deze week bevat een nieuwe map in Nagoya, Japan, waar operators een typisch Japans landhuis moeten infiltreren om leden van de beruchte Yakuza uit te schakelen. De update, genaamd Operation Red Crow, komt uit op 24 november voor gewone stervelingen: seizoenspashouders kunnen de update op 17 november al oppikken.