Agressieve zatlap wil keuken horecazaak enteren

Marc (MPG)

Een horecazaak in Breda werd vrijdagavond op stelten gezet door een 26-jarige klant. Volgens Omroep Brabant probeerde de dronken klant de keuken van de zaak binnen te dringen.

Rond 21.30 uur kwam de verdachte de zaak binnen. In eerste instantie gedroeg hij zoch keurig en bestelde een kop koffie. Na de koffie ging hij echter over op bier en cognac. Naarmate de klant meer en meer beschonken raakte, werd zijn gedrag steeds vreemder. Hij pakte glazen en kaarsen van andere tafels.

Een medewerker van de zaak gaf aan dat de klant genoeg had gedronken en wees hem de deur. De zatlap was het daar echter niet mee eens en probeerde om de keuken van de zaak in te komen. Vanwege de messen die daar te vinden zijn, vonden medewerkers dat geen goed plan, en probeerden zij de dronkaard tegen te houden.

Er ontstond een schermutseling. Tijdens deze worsteling viel de vrouw van een medewerker met haar hoofd op de punt van een tafel. De agressieve dronkaard kon overmeesterd worden. Hij is overgedragen aan de politie.