Details nieuwe Pokémon Go-update

Frank

De enigmatische grote update voor Pokémon Go waar Niantic ons vorige week mee teasede blijkt niet om fatsoenlijke tracking te gaan (de fuck, Niantic, de fuck?).

Niantic's volgende update voor Pokémon Go brengt een vang-bonus die als spelers genoeg medailles hebben verzameld dikke bonussen geeft op het vangen van specifieke Pokémon. Specifieker: als mensen medailles verdienen door het vangen van verscheidene soorten Pokémon, krijgen ze een daaraan gekoppelde 'vang-bonus'. Dat betekent als jij bijvoorbeeld een hoop normal-types of flying types hebt weten te bemachtigen (kuch, Rattata, kuch, Pidgey) dan krijg je een bonus op het vangen van deze types. Belangrijker is het daarin dat men ook zeldzamere soorten van eerstgenoemde type makkelijker kunnen krijgen. Hopelijk is er dan voor 100,000 Pidgeys een Zapdos te vinden, dat is vrij makkelijk te halen.

Buiten al het bovenstaande wil ik Niantic toch even eraan helpen herinneren dat ze een beetje om de fanbase moeten denken. Hier zijn wat ideeen: als we een 'gemiddelde' van de doelgroep nemen en zo'n 'gemiddelde' Pokéfan krijgt een update dat er een Hypno in zijn buurt zit teneinde te ondervinden dat deze zich eigenlijk in Oost-Tanzanië bevind. Niantic, gooi er eens betrouwbare tracking in.

Pidgey everywhere