FOK! Wat een weer: mistbanken, later op de dag zon

Monique Verlind (DJMO)

In de ochtend kunnen er wat mistbanken zijn, deze lossen echter snel weer op. De rest van de dag is het zonnig met hier en daar wat stapelbewolking. Het zuidwesten en westen maken wat meer kans op bewolking en daarmee ook op een lokale lichte regenbui. De temperaturen lopen uiteen van 20 graden in Zeeland tot 25 in het zuidoosten. De wind komt uit het zuiden en is zwak tot matig.

Zon op 07:00
Zon onder 20:14
Zonkracht

5 / 2

Nederland
 

Avondzon kleurt wolken  (Foto: Papabear)
Avondzon kleurt wolken (Foto: Papabear)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag

3760
v.Chr.

De Joodse jaartelling begon vandaag.
1914 Eerste Wereldoorlog: de eerste slag bij de Marne begon.
1924 Er vond een aanslag plaats op de Italiaanse fascistenleider Mussolini. De aanslag mislukte.
1941 De verplichting om een Jodenster met daarin het woord Jood te dragen werd uitgebreid naar alle Joden boven de zes jaar in door Duitsland bezette gebieden.
1948 Koningin Juliana werd ingehuldigd in de Nieuwe Kerk Amsterdam.
2007 Operatie Boomgaard: de Israëlische luchtmacht bombardeerde een vermoedelijke in aanbouw zijnde nucleaire reactor in Syrië.

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.