Amber Heard en Johnny Depp treffen schikking

anoniem_13042019115511

Amber Heard en Johnny Depp hebben een schikking getroffen. Amber Heard trekt de beschuldigingen over huiselijk geweld door haar ex Johnny Depp in, meldt TMZ.

Amber en Johnny dienden dinsdag rechtbankstukken in, waarin Amber afziet van haar verzoek om verlenging van een contactverbod voor haar ex. Eerder beschuldigde ze haar ex van mishandeling, maar dit dossier is hiermee definitief gesloten.

Met de overeenkomst komt eveneens een einde aan de vechtscheiding. Volgens TMZ is Johnny akkoord met het betalen van ongeveer zeven miljoen dollar aan zijn ex. De twee hebben een gezamenlijke verklaring aan de media verstrekt waarin ze zeggen dat hun relatie "intens gepassioneerd was, soms onstabiel of explosief, maar altijd gebonden door liefde."

In het statement staat eveneens dat geen van de partijen valse beschuldigingen heeft geuit voor financieel gewin en beiden nooit de intentie hadden om de ander fysieke of emotionele schade te berokkenen.

Amber wenst Johnny het allerbeste in de toekomst. Een deel van het geld dat overblijft na de scheiding zal ze doneren aan een goed doel.

Amber Heard en Johnny Depp treffen schikking
Amber Heard en Johnny Depp treffen schikking (Foto: BuzzE)