FOK! Wat een weer: opklaringen

Monique Verlind (DJMO)

In het noordoosten en oosten van het land kan nog wat lichte regen vallen, de rest van het land blijft grotendeels droog. In de loop van de dag klaart het vanuit het westen op en is er plaats voor zon. Dat is meteen terug te zien in de temperaturen: het wordt rond de 21 graden op de wadden, tot 24 graden in het zuiden van het land. De wind komt uit het westen is overwegend matig. 

Zon op 06:20
Zon onder 21:08
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

Bloemetje in de heemtuin in Rucphen (Foto: qltel)
Bloemetje in de heemtuin in Rucphen (Foto: qltel)

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1883 De laatste levende Quagga (een zebra-soort) stierf in dierentuin Artis
1944 Van het Italiaanse dorpje Sant'Anna werden vrijwel alle burgers, in totaal 560, door de 16e Panzergrenadierdivisie van de Duitse SS, vermoord.
1945 Japan capituleerde na de atoombommen op Hiroshima en Nagasaki.
1960 Met een Thor-Delta-raket lanceerden de Amerikanen de eerste communicatiesatelliet "Echo I".
1975 De MV Norderney, het voormalige zendschip van Radio Veronica werd de haven van Amsterdam binnengesleept en direct in beslag genomen.
1981 IBM lanceerde een nieuw kantoor- en consumentenproduct: de PC.
2000 De Russische atoomonderzeeër Koersk zonk in de Barentszzee; alle 118 bemanningsleden kwamen om.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.