Online spin-off van Expeditie Robinson

Redactie

In aanloop naar de tv-uitzendingen van Expeditie Robinson brengt RTL deze zomer op YouTube een spin-off van het realityprogramma onder de naam Road to Robinson. In deze serie van zestien afleveringen gaan vier populaire YouTube-sterren en twee onbekende Nederlanders de strijd met elkaar aan.

Thomas Cox (Concentrate), Renée van der Schoot (FERZUZ), Femke van Leeuwen (FERZUZ) en Boris Lange (Lifehunters) zijn in Manilla gedropt, samen met prijswinnaars Joost Blaauwhof en Natalja van Heertum die hun deelname aan de spin-off te danken hebben aan een actie op Facebook.

Na aankomst in de Filipijnen splitsen de deelnemers op in twee groepen. Binnen een bepaalde tijd moeten zij de boot halen naar het Robinson-eiland, waar Nicolette Kluiver en Dennis Weening hen zullen opwachten. Onderweg doorstaan de deelnemers vijf proeven en strijden ze voor luxe, vervoer en de Robinson-munt. Eenmaal op het eiland staan er nog drie proeven te wachten die de deelnemers van Expeditie Robinson, onder wie Elle van Rijn, Anna Nooshin en Chloé Leenheer, ook moeten gaan doen.

Nieuwe afleveringen van Road To Robinson verschijnen sinds dinsdag tweemaal per week, op dinsdag- en donderdagavond om 21.00 uur op de online kanalen van het programma.

Online spin-off van Expeditie Robinson
Online spin-off van Expeditie Robinson (Foto: BuzzE)