FOK! Wat een weer: rustig zomerweer

Monique Verlind (DJMO)

Ook zondag is het een overwegend rustige dag, met in het oosten (grote) kans op onweersbuien. De temperaturen lopen uiteen van 22 graden op de wadden tot 29 graden in het zuidoosten en oosten van het land. De wind komt uit het noordwesten en is overwegend zwak tot matig van kracht. 

Zon op 05:50
Zon onder 21:41
Zonkracht

6 / 3

Nederland
 

De grootste waterval van Duitsland
De grootste waterval van Duitsland Foto: qltel

Jouw foto bij het weerbericht? Stuur een WhatsApp naar 0685316583* of mail hem naar frontpage@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!

Wikiweetjes van vandaag
1704 Engeland veroverde Gibraltar op Spanje.
1847 De stad Salt Lake City werd gesticht.
1977 Oprichting van Dire Straits in Londen als "The Cafe Racers".
2009 De grootste telescoop ter wereld, de Gran Telescopio Canarias, werd ingehuldigd door koning Juan Carlos I van Spanje.
2009 Mederedacteuren Rewimo en qltel zijn 1 dag getrouwd (en 7 jaar later nog steeds )
2010 Tijdens de Love Parade in Duisburg vielen 21 doden en meer dan 500 gewonden door verdrukking van bezoekers bij de ingang van het festivalterrein.

 

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

Stuur ons je weerfoto via WhatsApp

*Deze manier van foto's insturen is nieuw en bevindt zich momenteel in een testfase. Door het insturen van een foto ga je automatisch akkoord met het gebruik van je foto op de website. Je nummer zal niet worden opgeslagen.