Limbo neukt 114 koters bij elkaar

Djeez

Ed Houben is een behoorlijke eindbaas. De 47-jarige Maastrichtenaar is namelijk spermadonor. Hij rukt echter niet in een potje, maar blaft de verwachtingsvolle moeder in spé hoogstpersoonlijk vol. Deze week is zijn 114e kind geboren.

De beste man heeft al sinds zijn 29ste zijn roeping gevonden: spermadonor zijn. Hij deed dit eerst via de officiële spermabank. Omdat je echter via deze weg maar 25 kinderen mag verwekken, werd Edje al snel naar buiten gebonjourd. De Limburger weigerde echter zijn mannenpap aan de wilgen te smeren.

Meneer Houben besloot de vrouwen dan zelf maar te bevruchten. Puur uit weldoenerij, want de Maastrichtenaar hoeft er geen enkele cent voor. "Ik wil iets positiefs doen voor een ander, ik wil er geen geld voor, maar vrouwen en stellen iets geven wat ze zelf niet lukt", vertelt Ed aan RTL Nieuws.

"Vaak gaat het op de natuurlijke manier, via seks. Maar dat hoeft niet, alleen als de vrouw dat wil." En het klinkt misschien gek, maar het zaad van de Limbo vindt zeer gretig aftrek. "Vrouwen en stelletjes van over de hele wereld weten mij te vinden. Ik krijg ontzettend veel aanvragen. Ik heb er vanochtend nog een aantal uit Duitsland binnengekregen", aldus RTL Nieuws.

Ook Edje heeft zijn principes, dus hij duikt niet met iedereen het bed in. "Het merendeel wijs ik af. Ik wil niet doneren aan vrouwen die voor mij kiezen omdat dat lekker goedkoop is."

Inmiddels heeft de beste man een Braziliaanse vrouw over de vloer. De dame woont drie weken bij de Maastrichtenaar in, in de hoop zwanger te worden. Hoewel Ed beseft dat hij geen Adonis is, wilde de vrouw uit Brazilië dolgraag op de natuurlijke weg zwanger worden. Dus vroeg ze hem of ze een tijdje bij hem mocht logeren.

Uit al dat gerampetamp is ook iets moois opgebloeid. Edje heeft namelijk een relatie met een Tsjechische, die bij hem kwam met de wens zwanger te raken. "We hebben inmiddels een kind en we hopen dat er nog een tweede komt."