Ferry Doedens gaat niet meer op stap

Redactie

Ferry Doedens heeft er geen enkel probleem mee de verleidingen van alcohol en drugs te weerstaan. "Ik ga niet meer op stap", zei de acteur donderdag aan de desk van RTL Boulevard.

Ferry moest vorig jaar vertrekken uit Goede tijden, slechte tijden vanwege zijn cocaïneverslaving. De acteur vertrok vervolgens naar Thailand om af te kicken. Hoewel zijn verslavingsproblemen hem zijn rol in GTST kostten, is Ferry inmiddels drukker dan ooit.

"Het gaat goed", zei hij donderdag. "Ik ben veel aan het dansen voor Dance, Dance, Dance, Nieuwe tijden begint maandag en ik ga The Bodyguard doen. Ik voel me goed." Tijd om op stap te gaan, heeft Ferry dus helemaal niet meer. "Ik ben 25 uur per week aan het beuken voor Dance, Dance, Dance."

Daar komen volgende week ook nog de repetities voor The Bodyguard bij. In de musical neemt Ferry de rol van PR-man Sy Spector voor zijn rekening, hij deelt de rol met Patrick Martens. "25 juli ga ik voor het eerst op." Hoe Ferry het allemaal volhoudt? "Goed mijn rust pakken."

Ferry Doedens gaat niet meer op stap
Ferry Doedens gaat niet meer op stap (Foto: BuzzE)