DLC genoeg voor Tales of Berseria

Pheno

Bandai Namco heeft een trailer online gezet om ons kennis te laten maken met 'Catalog 01', kortom de eerste DLC-pack voor Tales of Berseria.

Catalog 01 bevat kostuums voor je teamleden. De zomer, piraten en Japan staan centraal in deze eerste DLC-pack. Een beetje raar: de game is nog lang niet uit, maar de DLC-praktijken beginnen nu al. Of we in Europa voor het lange wachten deze DLC-pack bij het basisspel krijgen is onbekend.

Tales of Berseria vindt plaats in Midgand Sacred Kingdom, een machtig land dat bestaat uit een eilandengroep. In het land is er drie jaar voor het spel een mysterieuze ziekte onder de bevolking gekomen: Daemonblight. Mensen veranderen door deze vreemde ziekte in nietsontziende demonen, al zijn er enkelen die zichzelf blijven. Om de gezonde mensen te beschermen zijn er exorcisten, die demonen bestrijden. Velvet, de hoofdrolspeelster, is uit op wraak omdat ze op de nacht toen Daemonblight uitbrak, verraden werd door iemand die ze vertrouwde en daarbij haar ouders en arm verloor. Meer over de game kun je hier lezen.

Tales of Berseria komt 18 augustus uit in Japan voor PlayStation 4 en PlayStation 3. Wij in het Westen mogen nog even wachten: pas ergens begin 2017 kunnen wij op PlayStation 4 en pc aan de slag met Velvet en consorten.