Zanger van At the Drive-In is zijn stem kwijt

qltel

De Amerikaanse band At the Drive-In heeft het resterende deel van zijn Noord-Amerikaanse tournee afgelast, want zanger Cedric Bixler-Zavala heeft last van zijn stembanden en is zijn stem kwijt.

Aanvankelijk annuleerde de band alleen de optredens in New York en Washington. "Excuses aan al onze fans in New York die naar onze show zouden komen", schreef de band afgelopen weekend op Facebook. "Cedric heeft problemen met zijn stembanden en kan vanavond niet optreden. Het is niet mogelijk te spelen, dan zouden de problemen verergeren."

Zelf bood de zanger, die ook bekend is van The Mars Volta, excuses aan op Twitter. "Ik voel me vreselijk, maar ik ben mijn stem kwijt. Ik had gehoopt dat het voor aanvang van de show weer was opgeknapt, maar ik kan nauwelijks praten. Sorry, maar ik heb er alles aan gedaan. We beloven het nog eens goed te maken met jullie."

Een paar uur later kwam At the Drive-In met een update waarin staat dat de band de Noord-Amerikaanse tournee moet afbreken. Ook ontbreekt de band volgend weekend op het Amnesia Festival. At the Drive-In was actief van 1993 tot 2001 en kwam dit jaar weer bij elkaar. Tussendoor speelde Cedric met gitarist Omar Rodriguez Lopez in de rockband The Mars Volta.

Zanger van At the Drive-In is zijn stem kwijt
Zanger van At the Drive-In is zijn stem kwijt (Foto: BuzzE)