Meisje schaart 2 tienermeisjes, wipt met jochie

Djeez

Voor een Engelse rechtbank diende deze week de rechtszaak tegen ene Scarlet Drury uit Skelton-in-Cleveland. Het inmiddels 19-jarige meisje heeft geschaard met twee tienermeisjes. Ook heeft ze seks gehad met een puberig jochie.

De vergrijpen vonden plaats toen Scarlet 17 en 18 lentes jong was. Zo reed ze op een dag met het ventje in dit verhaal naar het strand om zich na een paar borrels door hem te laten uitwonen.

Bij de twee tienermeisjes in dit verhaal ging ze echter anders te werk. Scarlet is namelijk regelmatig met hen gezien, terwijl zij met de meisjes zoende, knuffelde en seksuele handelingen verrichtte.

Over een van de vrijpartijtjes schepte de Engelse nogal op. Toen men haar uit de doeken deed hoe oud de meisjes waren, antwoordde ze: "Leeftijd is slechts een getal. Het is wel goed zo."

In de rechtbank verklaarde haar advocaat dat zijn cliënte aan lager wal is geraakt. Zo is ze nu aan de drugs en de drank verslingerd. De rechter was dan ook opvallend mild, en legde haar slechts een voorwaardelijke celstraf op.