NYPD: Kanye niet vervolgd voor chaos

Redactie

Geruchten over een surprise-optreden van Kanye West in New York hebben zondag voor een enorme chaos gezorgd, maar de rapper hoeft niet bang te zijn dat hij ervoor vervolgd wordt. Een woordvoerder van de NYPD heeft People laten weten dat het korps het erbij laat zitten.

Kanye kwam onaangekondigd naar de Webster Hall. Dit was een goedmakertje omdat het driedaagse festival Governors Ball, waar Kanye een van de headliners was, afgelopen weekend wegens slechte weersomstandigheden was afgelast.

Meer dan vierduizend fans van Kanye West kwamen zondag in de late uurtjes naar East Village in de hoop dat de Yeezus-artiest daar om 02.00 uur zou optreden. De beroemde concertzaal heeft een capaciteit van niet meer dan 1500 bezoekers. Op foto's op de website van New York Daily News is te zien hoe de mensen op geparkeerde auto's springen om een glimp van de rapper op te vangen.

De chaos werd zo groot dat de show op het laatste moment is geannuleerd. Publiek dat al binnen was kreeg het verzoek de Webster Hall weer te verlaten en veilig naar huis terug te keren. Achtervolgd door fans maakte Kanye zich uit de voeten.

NYPD: Kanye niet vervolgd voor chaos
NYPD: Kanye niet vervolgd voor chaos (Foto: BuzzE)