'Elder Scrolls V: Skyrim Remaster' op E3

Pheno

De E3 is om de hoek, dus het internet staat vol geruchten. Zo zou Bethesda Softworks een geremasterde versie van The Elder Scrolls V: Skyrim tijdens haar persconferentie op de E3 aan gaan kondigen.

De geruchten komen van de altijd lekkende Shinobi602 die het vaak bij het rechte eind heeft en NeoGAF-user Enter the Dragon Punch. Beiden hebben ook de eerdere Dead Rising 4 gelekt gisteren, met bewijzen.

Volgens Shinobi komt er een remaster van een Bethesda-spel, waarna Enter the Dragon Punch toevoegde dat "het echt is" en dat de remaster niet alleen alle DLC zal bevatten maar ook mod-ondersteuning en verbeterde graphics.

Of en wanneer er er een remaster komt van The Elder Scrolls V: Skyrim is nog niet officieel gemaakt. We zullen sowieso nog even geduld moeten hebben tot zondagnacht, wanneer de persconferentie van Bethesda begint. We zullen er in ieder geval Dishonored 2 zien. Battlecry is een andere game waarvan we het bestaan weten, maar waar het wel heel erg stil om is. Er komen vast meer game-aankondigingen, anders huur je geen gebouw af in Hollywood.

The Elder Scrolls V: Skyrim