Ryan Gosling likt harige buik van masseur

Monique Verlind (DJMO)

Ryan Gosling maakt nog eens wat mee, en daar vertelde hij vrijdagavond over in de show van Graham Norton bij de BBC. Vooral een massagesessie bij een Turkse masseur zal Gosling nog wel een tijdje bij blijven, net als het kijken naar een rugbyduel met collega-acteur Russel Crowe.

"Die Turkse masseur had een hele aparte manier van werken", vertelt Gosling. "Hij wilde mijn been tegen mijn arm aanleggen, maar dan via mijn rug." Volgens de acteur raakte zijn mond tijdens die behandeling de behaarde buik van de masseur. "En je weet hoe dat gaat als je wat vreemds in je mond voelt. Je hersenen sturen een boodschap naar je tong om op onderzoek uit te gaan." Gosling noemt de massage 'traumatisch'.

Een ander avontuur beleefde Gosling met Russel Crowe, de acteur waarmee hij te zien is in The Nice Guy. Ze keken samen een rugbywedstrijd op tv. Dat ging gepaard met een grote hoeveelheid alcohol. "Ik snapte er niets van", zegt Gosling. "Russel wist precies wat er ging gebeuren op het veld. Hij was een soort rugbyfluisteraar."

Gedurende de wedstrijd dronken Gosling en Crowe flinke hoeveelheden alcohol. "Aan het eind van de wedstrijd was ik helemaal dronken", herinnert Gosling nog. "Ik wist vanwege de drank nauwelijks nog wat er gebeurde. Dat gevoel werd alleen maar erger toen hij opeens zijn maatje Crowe op het beeldscherm zag feesten met de rugbyers. "Toen bleek dat we naar een oude wedstrijd op video zaten te kijken."

Ryan Gosling likt harige buik van masseur
Ryan Gosling likt harige buik van masseur (Foto: BuzzE)