Ariana Grande lanceert nieuw album

Nick

Fans van Ariana Grande hebben er lang op moeten wachten, maar kunnen nu eindelijk weer genieten van heel veel nieuwe muziek: het tieneridool heeft vandaag haar nieuwe album uitgebracht, dat Dangerous Woman heet. Het is alweer het derde album van Queen Ari, die eerder de populaire albums Yours Truly en My Everything uitbracht.

Op het album kunnen we genieten van vijftien nieuwe nummers, waaronder de al eerder uitgebrachte singles Dangerous Woman en Into You. Ook zijn er samenwerkingen met Nicki Minaj, Lil Wayne, The Future en Macy Gray. Het album bevat Pop, R&B, Ballads, House en zelfs een reggae-nummer. Niet alle nummers waren voor veel Arianators een verrassing, de fans konden namelijk in de dagen voorafgaand het uitbrengen al elke dag een liedje van het nieuwe album horen, door een dealtje met Apple Music. 

Multitalent Ariana heeft op Twitter al aangekondigd dat er een nieuwe tour aan zit te komen, maar wanneer deze is, is nog onbekend. Ook zullen er meer videoclips komen, de eerstvolgende is een videoclip van Into You. Het album is nu te koop op iTunes, of te streamen via Spotify

ariAriana Grande lanceert nieuw album (Foto: ANP)