'David Hasselhoff is blut'

Redactie

David Hasselhoff verdiende miljoenen als gezicht van wereldberoemde tv-series als Baywatch en Knight Rider, maar zit tegenwoordig op zwart zaad. De acteur beweert niet meer genoeg geld te hebben om zijn ex alimentatie te betalen, blijkt uit rechtbankdocumenten die TMZ inzag.

David beweert niet meer dan 40.000 dollar, omgerekend ruim 35.000 euro, tot zijn beschikking te hebben. De acteur en zijn ex Pamela Bach steggelen al een tijdje over de alimentatie die hij haar moet betalen. Pamela krijgt 252.000 dollar (225.000 euro) per jaar, maar dat vindt David veel te veel.

In de rechtbankdocumenten geeft hij aan dat het hem moeite kost 'relevant' te blijven. Per maand harkt hij 112.000 dollar (bijna 100.000 euro) bij elkaar, maar hij heeft 66.000 dollar (59.000 euro) nodig om van te leven. David kan naar eigen zeggen nauwelijks sparen als hij zijn vaste lasten, belastingen en de partneralimentatie voor Pamela bij zijn eigen uitgaven optelt.

David heeft nog bijna twee miljoen in huizen, een pensioen, auto's, juwelen, kunst en andere dingen zitten, maar nauwelijks cash. Volgens zijn ex is de acteur helemaal niet blut. Zij beweert dat 'The Hoff' ruim 120 miljoen dollar (107 miljoen euro) waard is, nog volop werkt en over de hele wereld huizen bezit. Eind van de maand buigt een rechter zich over de zaak.

'David Hasselhoff is blut'
'David Hasselhoff is blut' (Foto: BuzzE)