'Verbod op erotisch bananen eten'

MarcusViridis

Het toch al in China geplaagde internet, moet het opnieuw ontgelden. Deze keer zijn de bananen de pisang. Banaanetende meiden en livestreamingplatforms zoals Douyu, Panda.tv en YY zijn verplicht om de bezem door deze vulgaire materie te halen.

We hebben er allemaal wel over gelezen bij de kapper, of gehoord van iemand die wel eens dat soort vulgaire websites bezoekt: sommige Chinese dames verdienen een leuk centje bij door op sensuele wijze een bacove soldaat te maken. President Xi Jinping en zijn klapvee houden echter niet van bananen met vrouwen. Zij hebben meer met peren. Het Nationaal Volkscongres wil aan deze verdorven hobby nu een einde maken.

Op de in het land verboden facebookpagina van CCTV (een Chinese omroep) lachen ze zich inmiddels krom om dit verbod. Het lijkt er niet bepaald op dat straks voor de gemiddelde Li Wong het bezoeken van een streamkanaal (waarop een dame oraal los gaat op een stuk fruit) een onmogelijkheid wordt.

Nu ze toch bezig zijn: minirokjes en weinig verhullende topjes mogen ook niet meer. Een populaire 29-jarige livestreamingster, luisterend naar de naam Papi Jiang, is ook al aangesproken op haar weinig vrouwelijke taalgebruik. Mauwen over Mao mocht al wat langer niet.

Of het verbod ook voor komkommers opgaat is niet helemaal duidelijk.


Dit mag dus niet!