Dead Island gaat retro

Pheno

Deep Silver en Techland brengen vandaag de eerste trailer uit voor de 16-bit side-scrolling actiegame Dead Island Retro Revenge, dat bij Dead Island Definitive Collection gebundeld wordt.

Vastbesloten om zijn kat te redden, kerft Max een bloederig pad door het door zombies geïnfesteerde Californië. Hij baant zijn weg door hordes ondoden, bedorven soldaten en kwaadaardige bajesklanten. Maak bizarre combo's, verzamel power-ups, gebruik superwapens, en ontketen absurde magie-aanvallen om jezelf te bewijzen als de geweldige 16-bit side-scrolling held waarvan je altijd al wist dat je die in je had.

Features in het kort:

  • Retro-uitstraling met melee-based combat
  • Inclusief leaderboards en achievements
  • Belaag zombies met power-ups, superaanvallen en een combosysteem

Dead Island Definitive Collection is een compilatie bestaande uit Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition en bevat daarnaast ook gratis Dead Island Retro Revenge. De compilatie komt 31 mei uit voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Zowel in winkels als digitaal is deze beschikbaar voor een adviesprijs van € 39,99.

Tegelijkertijd komen Dead Island Definitive Edition en Dead Island: Riptide Definitive Edition beide apart beschikbaar als digitale download voor Xbox One, PlayStation 4 en pc voor een adviesprijs van € 19,99.