Lamar Odom kan drank niet laten staan

Redactie

Lamar Odom is weer gespot met een drankje in zijn hand. Roddelsite TMZ legde de oud-basketballer op de gevoelige plaat terwijl hij in de bar van een winkelcentrum in Los Angeles cognac drinkt.

Lamar raakte in oktober in een coma nadat hij drie dagen in een bordeel had gefeest met drugs en alternatieve viagra-pillen. Hij kreeg meerdere beroertes en liep orgaanbeschadiging op. Volgens TMZ beloofde de voormalig atleet zijn ex-vrouw Khloe Kardashian voortaan van de drugs en drank af te blijven.

Het is al de tweede keer dat de roddelsite Lamar kiekt met een drankje op. Vorige maand werd hij gefotografeerd in een club even buiten Los Angeles. Een paar uur later vergezelde hij de familie Kardashian naar de kerk voor Pasen. Toen die foto's gepubliceerd werden, schreef Khloé een lange Instagrampost waarin ze haar ex niet noemde, maar die duidelijk over hem ging. "We moeten stoppen ons de problemen van een ander aan te trekken alsof het onze problemen zijn. Je kunt anderen niet het leven gunnen dat zij zelf niet willen."

De recentste foto's van Lamar werden gepubliceerd terwijl een aflevering van Keeping Up With The Kardashians werd uitgezonden waarin Khloe toegaf het niet uit te sluiten hun relatie ooit een tweede kans te geven.

Lamar Odom kan drank niet laten staan
Lamar Odom kan drank niet laten staan (Foto: BuzzE)