Tales of Berseria-gameplay opgenomen

Pheno

Tijdens de JRPG-tour was GameExplain zo aardig om de gameplay-presentatie van Tales of Berseria op te nemen. Producer Yasuhiro Fukaya vertelt hoe de gameplay met Soul Break in elkaar steekt, terwijl hij de game speelt. Mocht je geen Japans kunnen, de tolk staat er naast.

Tales of Berseria vindt plaats in Midgand Sacred Kingdom, een machtig land dat bestaat uit een eilandengroep. In het land is er drie jaar voor het spel een mysterieuze ziekte onder de bevolking gekomen: Daemonblight. Mensen veranderen door deze vreemde ziekte in nietsontziende demonen, al zijn er enkelen die zichzelf blijven. Om de gezonde mensen te beschermen zijn er exorcisten, die demonen bestrijden. Velvet, de hoofdrolspeelster, is uit op wraak omdat ze op de nacht toen Daemonblight uitbrak, verraden werd door iemand die ze vertrouwde en daarbij haar ouders en arm verloor.

Tales of Berseria komt in het Westen ergens begin 2017 uit op PlayStation 4 en pc. In onze preview lees je meer over de game, de gameplay, online co-op en de andere personages.